gb
When you sit,sit.
When you walk,walk.
But most of all don't hesitate.

Zen.

 

rei-ki.jpg

REIKI HEALING 

 

REIKI 1

Reiki 1 är det första steget i de olika nivåerna inom Reiki. Under en helg får man gå igenom en serie andliga öppningscermonier, så kallade initieringar. Då öppnar man sitt kronchakra för kraftfull och ljus healingenergi. Efter initieringarna har man en nyöppnad healingförmåga, med energier som strömmar ut genom händerna. Under 21 dagar går man sedan igenom en egen personlig process och utdrivning av olika slags slaggprodukter. I kursen med Saar får man också lära sig om chakrana, de olika kropparna och mycket mer. Man får lära sig självbehandling och man får vara med om att ge och mottaga Reiki behandlingar och alla får tillfälle att möta sina nya healing Guider. Det är en kurs med mycket glädje.

 Reiki 1 kraften räcker för Dig som vill arbeta med healing och ge behandlingar. Det är ett fint kompliment till andra behandlingsformer där man använder sina händer, t.ex. massage och Rosenterapi.

 

REIKI 2

Nästa steg, om Du önskar, är Reiki 2. Kursen är under en till två helger. Man genomgår fler energi initieringar och man får tillgång till Reiki symbolerna. Det är verktyg som gör att man på ett mer medvetet sätt kan behandla sig själv och andra. I Reiki 2 får man också lära sig olika varianter på distanshealing. Det är verktyg där man kan skicka healing till andra även om de är på andra sidan jordklotet.

Också i Reiki 2 har man en utrensningsperiod på 21 dagar. Sedan fortsätter ytterligare en process upp till 6 månader där hela ditt väsen ska balanseras för att kunna ta emot det nya energiflödet.

Kontakten med Reiki Guiderna blir starkare när man mottagit Reiki 2.

Saar har mer än 12 års erfarenhet av Reikibehandlingar, utifrån den erfarenheten lär han upp kursdeltagarna i Reiki 2 för att kunna bli praktiserande Reikihealers. Förutom det praktiska ingår även energi rening utav rum samt etiska saker att tänka på.

Kursen är för Dig som önskar ta healingen till en mer professionell nivå. 

 

REIKI MASTER

Reiki Master är en Reiki lärare. Reiki Master nivån passar en Reiki utövare som har kommit till insikt att han/hon vill undervisa Reiki kunskaper till andra. Det är en lång utbildning där man lär sig djupare om Reiki, bland annat genom speciella meditationer. I kursen ingår det kunskap om hur man undervisar Reiki 1 och Reiki 2 och tillslut Reiki Master. I utbildningen ska man vara delaktig och praktisera i en Reiki 1 och en Reiki 2 kurs som Saar håller i. Utbildningen är mycket personlig.

 

 

 
stäng